Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
![]() ![]() |
Strona 3 z 3 |
[ Posty: 27 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3 |
|
Autor | Wiadomość | |||
---|---|---|---|---|
galdas1 |
|
|||
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 17:24 Posty: 10 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: oddzielająca martwica chrzęstno-kostna kłykcia przyśrodkowego kości udowej prawej nogi |
|
|||
Góra | |
|||
![]() |
Luga |
|
|||
Dołączył(a): 10 lip 2010, o 21:34 Posty: 5 Typ użytkownika: Kolanowiec weteran Mój problem: kolanko prawe-Chondromoloacja III stopnia, wycięte fragmenty uszkodzonych łąkotek i wyrośli rzepki , częściowo uszkodzone wiązadło, rekonstrukcja chrząstki metoda mikrozłamań, wycięcie wolnego ciała. |
|
|||
Góra | |
|||
![]() |
galdas1 |
|
|||
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 17:24 Posty: 10 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: oddzielająca martwica chrzęstno-kostna kłykcia przyśrodkowego kości udowej prawej nogi |
|
|||
Góra | |
|||
![]() |
Falcao |
|
|||
Dołączył(a): 29 maja 2011, o 09:41 Posty: 11 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: chondromalacja 2st rzepki i plateau piszczeli 1 stopnia w prawym kolanie , chondromalacja plateau piszczeli 2 stopnia w lewym kolanie |
|
|||
Góra | |
|||
![]() |
duzers |
|
||||
Dołączył(a): 27 sty 2012, o 13:23 Posty: 9 Lokalizacja: 3miasto Typ użytkownika: Kolanowiec weteran Mój problem: Zmiany zwyrodnieniowe: P.Kolano:Chondro I/II L.Kolano"Chondro III/IV Stan na 2007 07.2012 - L.Kolano-osteotomia guzowatości k.piszczelowej+przeszczep hyalofast. Rehabilitacja w toku... |
|
||||
Góra | |
||||
![]() |
Dragon |
|
|||
Dołączył(a): 11 lip 2015, o 20:42 Posty: 8 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: Konflikt udowo-rzepkowy |
|
|||
Góra | |
|||
![]() |
Dragon |
|
|||
Dołączył(a): 11 lip 2015, o 20:42 Posty: 8 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: Konflikt udowo-rzepkowy |
|
|||
Góra | |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Strona 3 z 3 |
[ Posty: 27 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |